Internationaal vistoernooi Benalmádena

BENALMADENA – Bij de jachthaven van de kustplaats Benalmádena staat van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus een grote viswedstrijd op het programma. Het betreft de 26ste editie van het Torneo Internacional de Pesca de Altura.

Plaats van handeling is de Puerto Deportivo de Benalmádena. Op beide wedstrijddagen, zaterdag en zondag, begint het vistoernooi om 08.00 uur in de ochtend. Inschrijfformulieren en wedstrijdreglementen zijn te vinden via de website van de organisatie: https://www.puertobenalmadena.es

Benalmadena Vistoernooi 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s