Champions League-kwalificatieduel Ajax te zien bij Bar El Fuego in Nerja

NERJA – De laatste duels in de kwalificatieronde voor de Champions League zijn dinsdagavond 20 augustus in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas).

Ajax speelt dan vanaf 21.00 uur in het Cypriotische Nicosia tegen APOEL uit Cyprus,de return in Amsterdam staat een week later (woensdag 28 augustus, aftrap 21.00 uur)op het programma. Bij winst (over deze twee duels) plaatst Ajax zich voor deelname aan de Champions League.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s