Málaga CF opent seizoen met winst

SANTANDER – Voetbalclub Málaga CF is het nieuwe voetbalseizoen in de Spaanse Segunda División begonnen met een zwaar bevochten 0-1 overwinning op Racing Santander. Málaga had in het Baskenland weliswaar de gehele wedstrijd een licht overwicht maar wist dit pas in de slotfase om te zetten in een treffer.

Het winnende doelpunt kwam vijf minuten voor tijd op naam van Adrián Gonzalez, die een scherpe voorzet van Renato Santos beheerst binnen werkte: 0-1. Een minuut eerder stond de paal nog een treffer van Málaga in de weg. De thuisclub moest de laatste tien seconden van de reguliere speeltijd én de vier minuten extra tijd afmaken met tien spelers, nadat Mario Ortiz wegens gevaarlijk spel tegen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd aanliep en met rood werd weggestuurd.

Zaterdag 24 augustus speelt Málaga de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in het eigen voetbalstadion La Rosaleda. Tegenstander is dan om 21.00 uur Las Palmas.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s