Expositie in Sala Real 98 Frigiliana

FRIGILIANA – In de expositieruimte Sala Real 98 van het bergdorp Frigiliana is vrijdagavond 17 augustus de tentoonstelling ‘Summerjoy/Alegria de Verano’ van de kunstenaars Lieuwke Loth (Nederland) en Alberto Tarsicio (Spanje) geopend.

De expositie duurt tot en met zaterdag 31 augustus en is dagelijks geopend (op maandagen gesloten) van 11.00 tot 14.00 uur, van donderdag tot en met zaterdag is de Sala Real (gevestigd aan het gelijknamige straat) ook van 18.00 tot 21.00 uur geopend.

Frigiliana Expo Summerjoy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s