Optreden Salvi Pariente op Plaza Cangrejos

NERJA – De Spaanse artiest Salvi Pariente verzorgt donderdagavond 8 augustus het volgende optreden in de reeks ‘Verano en Cangrejos’, waarbij gedurende de maand augustus vrijwel iedere avond een culturele activiteit is te beleven op het fraaie plein Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja.

Alle optredens in deze serie beginnen rond 22.00 uur. Het Plaza de los Cangrejos is te vinden naast het strand van Playa Torrecilla. Pariente wordt bij het optreden begeleid door de toetsenist Charly Casañ.

Nerja Verano en Cangrejos Pariente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s