Einde aan muziekoptredens in de Grotten van Nerja

NERJA – Het heeft er alle schijn van dat de live-optredens tijdens het 60-jarig jubileum van de Grotten van Nerja de laatste zijn geweest in een lange reeks. De lokale politiek wil uit voorzorg een punt zetten achter de optredens in de Grotten, hoewel de deur op een kier wordt gehouden voor speciale evenementen. De Grotten zijn vermaard vanwege de unieke akoestiek.

Wél blijft er ruimte voor muziekevenementen in de tuinen rond de Grotten van Nerja, tevens is er het plan om de inmiddels traditionele evenementenreeks te verplaatsen maar het Balcón de Europa en het Plaza de España van Nerja, waar eerder al (grote) muziekevenementen werden gehouden die in het kader stonden van muziekfestivals ter ere van de Grotten van Nerja.

ConcertGrotNerja3Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s