Flamencoshow Daniel Romero op Plaza Cangrejos

NERJA – De regionaal bekende flamencodanser Daniel Romero treedt met een aantal van zijn leerlingen aan zijn eigen dansschool ‘Academia de Daniel Romero’ vrijdagavond 2 augustus op tijdens de zomerserie aan culturele evenementen op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja.

Romero treedt vanaf circa 22.00 uur op in het kader van de reeks ‘Verano en Los Cangrejos’. Dit is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die gedurende de maand augustus iedere avond zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja.

Nerja CCN Romero 201906

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s