Aftrap eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de eerste speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. PEC Zwolle en Willem II uit Tilburg openen de nieuwe competitie op vrijdagavond 2 augustus om 20.00 uur. Een dag later staan onder meer de duels Vitesse-Ajax (18.30 uur) en FC Twente-PSV (20.45 uur) op het programma. Feyenoord begint de competitie op zondag 4 augustus met de Rotterdamse stadsderby tegen Sparta (14.30 uur).

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s