Vernieuwing balustrade Balcón de Europa

NERJA – De gemeente Nerja heeft een kleine ton uitgetrokken voor de vernieuwing van de balustrade rond het Balcón van Europa, één van dè toeristische trekpleisters in Nerja. Dit was noodzakelijk gezien de staat van het huidige hekwerk rond het Balcón en het achterstallige onderhoud.

De totale kosten van vervanging en vernieuwing zijn geraamd op ruim 86.000 euro. Binnen drie weken beslist de gemeenteraad aan welk bedrijf de klus wordt uitbesteed, de inschrijftermijn (met een lengte van twee weken) voor de werken is maandag ingegaan.

balkon van europa 002

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s