Diverse optredens band Betty Loop rond Nerja

NERJA – De blues-,  rock-, funk-  en soulband Betty Loop treedt deze week diverse keren op in en rond Nerja. Op donderdagavond 18 juli is de formatie vanaf 21.30 uur te beluisteren in La Barraca aan het Playa de Cantaríjan.

Een dag later, op vrijdag 19 juli, volgt een optreden (aanvang  21.00 uur) bij Hotel Villa Flamenca aan de Calle Andalucía 1 in Nerja, zaterdagavond 20 juli doet Betty Loop de kustplaats Salobreña aan voor een optreden bij Hotel Salambina, eveneens met als aanvangstijd 21.00 uur.

Betty Loop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s