Zon neemt overhand, temperaturen lopen iets op

NERJA – Vanaf het middaguur op donderdag 4 juli neemt de zon weer voor een paar dagen de regie in handen  en is het voor even gedaan met de bewolking boven Nerja en omstreken. Dit voorziet de regionale meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen.

De temperaturen lopen daarbij op tot een gemiddelde waarde van circa 30 graden Celsius, in de loop van het weekeinde is er dan wel weer sprake van bewolking die het plezier van de pure zonaanbidders bij tijd en wijle wegneemt. De wind laat het de komende dagen afweten rond Nerja.

Weer20190704

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s