Vijfde Festival Nerja Ciudad Abierta

NERJA – Voor het vijfde jaar op rij wordt in augustus in Nerja het Festival Nerja Ciudad Abierta gehouden. Het eerste optreden in deze serie van drie is gepland op vrijdag 2 augustus, als het Miguel Rodrúguez Trio samen met Enrique Oliver vanaf 22.00 uur optreedt bij Hotel Paraíso de Nerja.

Een week later, op woensdag 14 augustus, treedt dan het Félix Rossy Quartet op bij Hotel Paraíso de Nerja, waarna de serie op woensdag 4 september wordt afgesloten door het Eva Jiménez Quartet. Alle optredens staan garant voor jazzmuziek.

Nerja Jazzfestival 3 en Paraiso

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s