Festival De Guitarra Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – De achttiende editie van het Festival Internacional de Guitarra Ciudad de Vélez-Málaga speelt zich deze week af in Vélez-Málaga, op een kleine twintig kilometer van Nerja. De optredens vinden van dinsdag 2 juli tot en met zaterdag 6 juli allen plaats in het Palacio de Beniel, het afsluitende optreden is op zaterdag 6 juli in het Teatro del Carmen.

Dinsdag 2 juli komt gitarist Rafael Aguirre Miñarro aan bod met zijn ‘Gran Recital de Emociones’, een dag later is het de beurt aan Carlos Pons (‘La Músíca Popular’) en Tom Kerstens (‘La Música Española’). Op donderdag 4 juli is het podium voor Laura Verdugo del Rey (‘Las Luces de Dos Mundos’)  en Augustin Wiedemann (‘Cantigas’).

Het Cuarteto Concordis brengt op vrijdag 5 juli de muzikale show ‘La Música para Quarteta de Guitarras’. Het slotakkoord van het Festival De Guitarra is zaterdagavond 6 juli te beluisteren in het Teatro del Carmen en wordt verzorgd door het Orquesta Sinfónica Provincial de Málaga’. Alle concerten beginnen om 21.30 uur.

Velez Festival Guitarra 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s