Zanger Pitingo opent reeks aan jubileumconcerten bij Grotten van Nerja

NERJA – De Spaanse flamencozanger Pitingo opent zaterdag 29 juni de reeks aan optredens die ter ere van het 60-jarig bestaan van de Grotten van Nerja deze zomer worden gegeven. Deze vinden plaats in de imposante tuinen bij de grotten in het dorp Maro, op loopafstand van Nerja.

Het concert van Pitingo begint om 22.00 uur en duurt tot circa 01.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via de link https://www.malagaentradas.com/ en variëren tussen de 17 en 33 euro in prijs, afhankelijk van de gekozen plaats.

Nerja Grotten Pitingo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s