Internationaal karatetoernooi in Nerja

NERJA – Meer dan vijfhonderd kareteka’s uit geheel Spanje komen dit weekeinde in actie in Nerja, om deel te nemen aan de veertiende editie van de Trofeo de Kárate Internacional Villa de Nerja. Door deelname van sporters uit Portugal en Rusland krijgt het evenement ook een internationaal tintje.

De wedstrijden worden op zaterdag 22 juni vanaf 10.00 uur afgewerkt in de overdekte sporthal Pabellón Cubierto de Nerja, direct achter het atletiekstadion aan de N-340. Tegelijkertijd staan er wedstrijden voor het XXIV Campeonato Promesas Gimnasio op het programma.

Nerja Karate 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s