Vertoning film Happy Prince in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 16 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Happy Prince’ van de regisseur Rupert Everett vertoond. Deze Engels/Duits/Belgisch/Italiaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

The Happy Prince is een biografische film over het leven van de schrijver Oscar Wilde, hoofdrollen zijn er voor Rupert Everett, Colin Firth, Colin Morgan en Emily Watson. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt bijna twee uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Happy Prince

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s