Proyecto Mandarina bij El Manga

NERJA – In restaurante Miguel El Manga (aan het Playa Playazo van Nerja) treedt zondag 9 juni de lokale band Proyecto Mandarina op. De livemuziek begint rond circa 13.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur, het bijwonen van het optreden kost vijf euro per persoon (inclusief één consumptie).

Restaurante Miguel El Manga is te vinden aan het Playa Playazo, naast de Veradero-bar. De uit Nerja afkomstige en in de Axarquía-regio mateloos populaire formatie brengt voornamelijk ska- en reggae-muziek ten gehore.

Nerja El Manga Mandarina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s