Wind spelbreker aan einde van de week

NERJA – De zomer heeft dan wel definitief zijn intrede gedaan in Nerja en omgeving met gemiddelde temperaturen boven de 25 graden Celsius, de komende dagen is een vrij krachtige wind regelmatig een spelbreker.

Met name op woensdag 5 en vrijdag 7 juni voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) een vrij krachtige wind in de Axarquía-regio rond Nerja. De kans op neerslag is volgens Aemet tot en met zondag nihil, waar woensdag nog af en toe een wolkendek wordt verwacht regeert vanaf donderdag de zon.

Weer20190604

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s