Schoonmaakactie zeebodem ‘1m2 Por La Naturaleza’

NERJA – Langs de kusten van Torre del Mar en Rincón de la Victoria worden in het weekeinde van 15 en 16 juni reinigingsacties uitgevoerd waarbij de zeebodem langs de kust onder handen wordt genomen. Het werk wordt gedaan door tal van vrijwilligers en valt onder het project ‘1m2 Por La Naturaleza’ van de actiegroep SEO/BirdLife y Ecoembes.

De actie beslaat een groot aantal projecten die op verschillende plekken langs de Spaanse kusten (naast Andalusië betreft dat onder meer de Canarische eilanden, Catalonië en de Baskische kust) maar ook in Zuid-Amerika en in Afrika worden uitgevoerd. Duizenden duikers zijn daarbij actief.

project 1m2.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s