Nederlandse voetbalontknopingen eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De ontknopingen van zowel de nacompetitie als de playoffs in de Nederlandse voetbalcompetitie zijn dinsdagavond 28 mei in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Zowel de playoffs voor een Europees ticket als de strijd om promotie/lijfsbehoud naar de Eredivisie zijn daar rechtstreeks te volgen op één van de grote tv-schermen.

In Arnhem vechten Vitesse en FC Utrecht (aanvang 20.45 uur) in de playoffs een duel uit om een ticket voor de UEFA Europa League in het seizoen 2019/2020, nadat het eerste duel in Utrecht in een 1-1 gelijkspel eindigde. Voor een plek in de eredivisie staan de duels Go Ahead Eagles-RKC (Deventer, aanvang 18.30 uur, eerste duel in Waalwijk 0-0) en De Graafschap-Sparta Rotterdam (Doetinchem, aanvang 20.45 uur, eerste duel 1-2 winst voor De Graafschap) op de rol. De wedstrijden kunnen tegelijkertijd worden gevolgd op één van de tv-schermen bij El Fuego.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s