Gitaarconcert Cafe del Mundo in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja aan de Calle Granada 45 staat woensdag 29 mei het gitaarconcert Cafe del Mundo op het programma. Het mini-concert in Nerja is één van de vier optredens van deze naam die deze weken worden gegeven in Andalusië (naast Nerja zijn de gitaristen te beluisteren in Granada, Córdoba en Vejer de la Frontera).

Het optreden begint om 20.30 uur en duurt circa anderhalf uur, toegangskaarten kosten twaalf euro per stuk en zij verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater. Ook kunnen deze in de voorverkoop worden gereserveerd via internet: https://entradas.mientrada.net.

Nerja CCN Cafe del Mundo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s