Moeizame zege Málaga CF op Real Zaragoza

MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Málaga CF vrijdagavond in het eigen stadion La Rosaleda een moeizame overwinning geboekt op Real Zaragoza. Anders dan de 3-1 uitslag doet vermoeden was het voor de Andalusische formatie een hele klus om de drie punten in de wacht te slepen.

De thuisclub kwam al na negen minuten op een 0-1 achterstand na een treffer van Pep Biel. Málaga creëerde weliswaar een duidelijk veldoverwicht, maar moest tot acht minuten na de pauze wachten voordat de Portugees Carlos Dos Santos eindelijk de gelijkmaker op het scorebord bracht. Na een kwartier spelen in de tweede helft bracht de Argentijn Gustavo Blanco de blauw-witte formatie op voorsprong (2-1), een kwartier voor het einde van de wedstrijd gooide Adrián González met een derde treffer voor Málaga de deur op slot.

Mede door deze zege is Málaga nu gestegen naar de vierde plaats op de ranglijst van de Segunda Divisón met 68 punten uit 40 wedstrijden.

MalakaVakFoto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s