Mountain Festival Sierra Nevada

SIERRA NEVADA – Hoewel het wintersportseizoen voorbij is in de Sierra Nevada, staan er deze zomer tal van evenementen op het programma in het fraaie berggebied naast Granada op zo’n anderhalf uur autorijden van Nerja. Zo staat er op zaterdag 6 en zondag 7 juli de tiende editie van het ‘Mountain Festival’ geprogrammeerd, een weekeinde met sportieve evenementen en diverse lezingen over sportvoeding en trainingsmethodes.

Informatie over deze evenementen en de inschrijvingsmogelijkheden is te vinden op de website http://kvsierranevada.com/ . Zo wordt er op zondag 7 juli het Andalusisch kampioenschap ‘Verticáles’ gelopen over vijf kilometer en duizend meter, de zaterdag staat in het teken van een symposium over de toekomstige activiteiten.

Sierra Nevada GP Verticales 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s