Film Stan & Ollie te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 26 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Stan & Ollie’ van de regisseur Jon Baird vertoond. Deze Brits/Amerikaans/Canadese productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Centraal staat het leven van het beroemde komische duo Laurel en Hardy. Hoofdrollen zijn er voor Steve Coogan en John Reilly als respectievelijk Stan Laurel en Oliver Hardy. De film duurt iets meer dan anderhalf uur, de vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Stan and Ollie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s