Mobiel ITV-keuringsstation komt naar Nerja

NERJA – Het mobiele keuringsstation ‘ITV de Ciclomotores’ doet in mei Nerja weer aan om bromfietsbezitters de gelegenheid te geven om hun tweewielers aan te bieden voor de (verplichte) tweejaarlijkse ITV-keuring.

De keuringen vinden plaats op het terrein van de wekelijkse markt aan de Avenida de la Constitución. Het aanbieden voor de keuring kan daar op de woensdag 8 en donderdag 9 mei (tussen 08.15-14.45 uur) en op donderdag 10 mei (eveneens tussen 08.15-14.45 uuur). Informatie en/of aanmelden kan via de website http://www.itvcita.com of telefonisch via het nummer 0034 959 999 999.

Nerja ITV

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s