Film Colette in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 8 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Colette’ van de regisseur Paul Westmoreland vertoond. Deze Amerikaans/Engels/Hongaarse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal draait om de Franse romanschrijfster Colette, hoofdrollen zijn er voor Keira Knightley en Dominic West. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt bijna twee uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Colette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s