Gemeentelijk zwembad opent poorten

NERJA – Het Piscina de Verano del Polideprtivo Municpal, het gemeentelijk open lucht-zwembad van Nerja, opent vandaag (maandag 6 mei) de poorten voor het zomerseizoen. Tot en met zondag 15 september kan er dagelijks worden gezwommen in dit zwembad aan de Calle Carlos Millón 9 in Nerja.

De openingstijden zijn vastgesteld dagelijks van 11.00-14.00 uur en van 16.30 tot 19.00 uur, waarvan kan worden afgeweken als de weersomstandigheden daartoe aanleiding geven. Op zaterdagen en zondagen is het zwembad gesloten.

Nerja zwembad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s