Viering Día del Trabajador in Frigiliana mét Día del Pedal

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana (amper vijf kilometer boven Nerja) wordt woensdag 1 mei de jaarlijkse Día del Trabajador gevierd met onder meer de vijfde uitgave van de jaarlijkse Día del Pedal vanaf het Parque de Andalucía.

Inschrijven kan van 10.00 tot 12.00 uur, de start van de (niet competitieve) tocht door de straten van het fraaie dorp is om 12.00 uur. Er zijn prijzen te vergeven voor de meest antieke, de origineelste en de oudste deelnemer, de driehonderd eerste inschrijvers ontvangen een t-shirt van de Día del Pedal. Het geheel wordt opgeluisterd met optredens van diverse bands.

Frigiliana Dia del Pedal 2019

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s