Film A Thousand Times Good Night te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdagavond 2 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘A Thousand Times Good Night’ van regisseur Erik Poppe vertoond. Deze Noors/Ierse productie uit 2013 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal draait om de fotojournaliste Rebecca, die bij voorkeur reportages maakt in oorlogsgebieden. Hoofdrollen zijn er voor Juliette Binoche, Nikolay Coster-Waldau en Maria Doyle Kennedy, de film duurt twee uur. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Thousand Times Good Night

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s