Uitgestelde Día de la Moto Nerja nu op woensdag 1 mei

NERJA – De vorige maand tot twee keer toe afgelaste Día de la Moto in Nerja is opnieuw vastgesteld: nu is het evenement gepland voor woensdag 1 mei. Eerdere pogingen om de tweede editie van dit evenement doorgang te laten vinden werden zowel eind maart als begin april verhinderd door hevige regenval.

De tweede editie van de Día de la Moto begint met de verzameling van de deelnemers en start in het Parque Verano Azul, waarna de karavaan zich rond de middag in beweging zet in de richting van de Grotten van Nerja/Maro. De inschrijving kan gedaan worden op de dag zelf in het Parque Verano Azul tussen 09.00 en 11.30 uur, het vertrek vindt plaats om 12.00 uur.

De kosten bedragen 10 euro per inschrijving (inclusief een t-shirt van het evenement en paella op het terrein bij de Grotten). Rond de klonk van 14.00 uur wordt in Maro paella geserveerd en is er live-muziek ter plekke.

Nerja Dia de la moto 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s