‘Not Only Jazz Quartet’ in Centro Cultural

NERJA – Het ‘Not Only Jazz Quartet’ onder leiding van pianist David Mesa verzorgt zaterdagavond 27 april een optreden in het Centro Cultural Vila de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van de kustplaats. Het optreden begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur.

Naast pianist Mesa bestaat het Not Only Jazz Quartet uit saxofonist Tete Leal, basgitarist Johnny Serrano en drummer Jose Gómez. De entreeprijs is vastgesteld op 10 euro per persoon, kaarten zijn beschikbaar aan de kassa’s van het theater of via de website https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJANOTONLY

Nerja CCN Not only jazz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s