Einde aan regenperiode rond Nerja

NERJA – Er komt deze week een einde aan een periode met veel regen, wind en relatief mindere temperaturen rond Nerja. Vanaf donderdagavond 25 april voorziet het meteorologisch instituut Aemet (Agencia Estatal de Meteorología)  een aanzienlijke weersverbetering met volop zon en hogere temperaturen.

Voor vrijdag 26 april en zaterdag 27 april verwacht Aemet vooral veel zon, waarbij de temperaturen schommelen rond de 20 graden Celsius. Wél staat er de komende dagen af en toe een sterke wind, welke na het weekeinde in kracht afneemt. Ook de temperaturen lopen in de komende week verder omhoog, zo verwachten de weerkundigen.

Weer20190425

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s