Málaga CF walst over Alcorcón AD

ALCORCON – In het voetbalstadion Santo Domingo bleek thuisclub AD Alcorcón vrijdagavond geen partij voor het bezoekende Málaga CF. De Andalusische club was met 1-4 de sterkste in dit duel tijdens de 35ste speelronde voor de Spaanse Segunda División.

Door deze winst steeg Málaga voorlopig naar de vierde plaats op de ranglijst, één plaats achter streekgenoot Granada CF (speelt zaterdag 20 april een uitwedstrijd tegen Lugo). Voor Málaga scoorde Ontiveros na twaalf minuten op aangeven van Ricca de openingstreffer, een voorsprong die na een klein half uur spelen werd verdubbeld door Adrian. Munoz scoorde op slag van rust uit een strafschop nog wel tegen, maar Málaga trok in de tweede helft via treffers van Santos (acht minuten na de hervatting) en opnieuw Ontiveros (71ste minuut) overtuigend de winst naar zich toe.

AlcorconMalaga

Afbeelding (c) website Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s