Film ‘Shoplifters’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 21 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Shopflifters’ van de regisseur Hirokazu Kore-Eda vertoond. Deze Japanse productie uit 2018 is te zien in de originele Japans-talige uitvoering en voorzien van Engelse ondertiteling.

De twee uur durende film gaat over een arme Japanse familie, die leeft van de criminaliteit en desondanks een vondeling redt van de vrieskou en in huis neemt. Hoofdrollen zijn er voor Lily Franky, Mayu Matsuoka en Kairi Jyo. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Shoplifters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s