Live-muziek bij Bar El Molino tijdens Semana Santa

NERJA – Bij bar El Molino in de binnenstad van Nerja, is gedurende de Semana Santa iedere avond live-muziek te beluisteren. De optredens beginnen rond 22.00 uur en duurt tot circa 01.00 uur in de nacht. Woensdagavond 17 april treedt de formatie Aire Flamenco op.

Bar El Molino, één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’ is te vinden aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Nerja Molino Semana Santa 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s