Film ‘The Wife’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 17 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Wife’ van de regisseur Björn Runge vertoond. De Zweeds/Engels/Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De één uur en drie kwartier durende film is gebaseerd op het gelijknamige boek van de auteur Meg Wolitzer, hoofdrollen zijn er voor Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Wife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s