Paasprocessie ‘Via Crucis’ dinsdagavond vanaf Iglesia San Miguel

NERJA – In de ‘heilige’ Semana Santa-week rond Pasen staat er in Nerja een reeks aan indrukwekkende processies op het programma, grotendeels georganiseerd en gevormd door diverse broederschappen. Dinsdagavond 16 april staat er, vanaf de San Miguel-kerk naast het centrum van Nerja (aan de Plaza de Andalucía), de Via Crucis-tocht op het programma.

Deze begint om 21.00 uur bij de San Miguel-kerk aan het Plaza de Andalucía en trekt vervolgens via de Calle Maria Muñoz, C/Herera Oria, C/Ruperto Andúez, C/San Juan, C/Colón, C/Cervantes, C/Méndes Núñez, Plaza Cantarero, C/Alejandro Bueno, C/Cristo, C/La Habana, C/Costa Rica, C/Ruperio Andúez, C/Barramquila de Colombia door het centrum van Nerja terug naar het Plaza de Andalucía.

Nerja Via Cruses 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s