Film The Country Doctor te zien in CCN

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 14 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Country Doctor’ van de regisseur Tomas Lilti vertoond. Deze Franse productie uit 2018 is te zien in de originele Franstalige uitvoering (titel: ‘Medecin de Campagne’) en voorzien van Engelse ondertiteling.

Het verhaal draait om een plattelandsdokter, die zelf kanker krijgt. Een nieuwe dokter komt hem vervolgens assisteren bij de behandeling van de patiënten, om later de praktijk over te kunnen nemen. Hoofdrollen zijn er voor Francois Cluzet, Marianne Denicourt en Christophe Odent, de film duurt één uur en drie kwartier.

De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Country Doctor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s