Concert Coral Alminares in Centro Cultural

NERJA – Het koor Coral Alminares verzorgt op zaterdagavond 13 april een concert in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad. Het koor wordt daarin bijgestaan door het Orquesta de Cámara del Conservatorio Superior de Música de Málaga.

Het concert begint rond de klok van 20.30 uur, kaarten kosten twaalf euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad. Opf via internet n de link https://entradas.mientrada.net . Het Coral Alminares brengt daarbij onder meer werken van de componist Mozart ten gehore.

Nerja CCN Coral Alminares Mozart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s