Stakingen op Spaanse vliegvelden en in openbaar vervoer rond Pasen

NERJA – Vakbonden in Spanje grijpen de vakantiedrukte rond de Pasen weer eens aan om acties te voeren en daarmee hun eisen kracht bij te zetten. De stakingen worden de komende twee weken verwacht op vliegvelden (stakingen onder piloten en het grondpersoneel dat verantwoordelijk voor de afhandeling van bagage) en bij treinen, waar  vakbonden machinisten hebben opgeroepen tot stakingen.

De Spaanse vliegvelden lijken vooralsnog het meest getroffen te worden door geplande acties op 21 en 24 april, voor het treinverkeer lijkt de stakings-focus te liggen op 23 april. De stakingen zijn een reactie op de stukgelopen onderhandelingen rond hogere salarissen.

TorenMalaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s