Festival de Guitarra Almuñécar

ALMUNECAR – In de kustplaats Almuñécar, een kleine twintig kilometer boven Nerja, wordt donderdag 11 en vrijdag 12 april het Festival de Guitarra Flamenca gehouden. Dit vindt plaats in het Casa de la Cultura van Almuñécar, de shows beginnen beide dagen om 20.00 uur.

José Luis Montón en David Caro betreden op donderdagavond het podium, vrijdagavond is het beurt aan David de la Luz. Entreekaarten kosten 10 euro per persoon en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater óf via internet te reserveren : www.festivaldeguitarra.es .

Almunecar Festival de Guitarra 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s