The ZimmerZ en The Flying Dolphins bij Fitzgerald’s in Nerja

NERJA – Bij bar Fitzgerald’s, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol supermarkt in Nerja, staan tussen vrijdagavond 5 april tot en met zondagavond 7 april diverse live-optredens op het programma. De reeks wordt vrijdagavond geopend met Elspeth & Co (17.30 uur), gevolgd door het Gasoline Duo.

Een dag later, zaterdagavond 6 april, is het podium in Fitzgerald’s voor de band The ZimmerZ, The Flying Dolphins treden zondagmiddag 7 april tussen 15.00 en 18.00 uur op, in de avonduren (vanaf 21.00 uur) gevolgd door de artiest Gonzalo.

Nerja Fitzgeralds Flying Dolphins en ZimmerZ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s