Filmklassieker The Godfather te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 3 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Amerikaanse filmklassieker ‘The Godfather’ van regisseur Francis Coppola vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1972 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film wordt beschouwd als een van de beste films aller tijden en vertelt het verhaal van Vito Corleone, hoofd van een maffiafamilie uit New York. De voorstelling begint om 19.00 uur en duurt bijna drie uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie). Hoofdrollen zijn er voor Marlon Brando, Al Pacino en James Caan.

Nerja CCN Film Godfather

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s