Tijdelijk einde aan zomerse temperaturen rond Nerja

NERJA – De zomerse temperaturen rond Nerja, waarbij vandaag (zondag 17 maart) nog een gemiddelde temperatuur wordt verwacht van maar liefst 25 graden Celsius, lopen komende week fors terug. Dit verwacht het regionale weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar recentste voorspellingen. Maandag wordt het nog 19 graden, daarna zakt het kwik tot 17 graden om tegen het weekeinde weer richting de grens van 20 graden Celsius te kruipen.

Een en ander heeft vooral te maken met een verandering van de windrichting, die voor dinsdag naar verwachting ook neerslag meevoert. Deze regen is voorspeld na het middaguur. Vanaf woensdag is er sprake van zonnige periodes met bewolking, Aemet voorziet dat deze bewolking met ingang van volgend weekeinde door de zon weer geheel is verdreven.

Weer20190317

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s