Film ‘The Children Act’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 17 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Children Act’ van regisseur Richard Eyre vertoond. Deze Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het drama is gebaseerd op het boek met dezelfde naam van auteur Ian McEwan uit 2014. Hoofdrollen zijn er voor Emma Thompson, Stanley Tucci en Fionn Whitehead, de film duurt iets minder dan twee uur. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Children Act

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s