Atletiekclub Nerja grossiert in medailles

ANTEQUERA – De atleten en atletes van de lokale atletiekclub Club Nerja Atletismo-Cueva de Nerja-UMA hebben tijdens de Andalusische baankampioenschappen voor junioren in Antequera weer massaal een greep in de prijzenpot gedaan. De jongensploeg werd gekroond tot provinciaal kampioen, de meisjesformatie werd tweede.

Op de overdekte baan van Antequera waren de jongens van Club Nerja met 122 punten te sterk voor Bahía de Almería (115 punten) en Ciudad de Motril (100 punten). Bij de meisjes was de formatie van Chapín de Jerez met 121 punten te sterk voor de ploeg uit Nerja, die met 106 punten beslag legde op de zilver. Het brons ging naar Bahía de Algerciras (105 punten). Daarnaast grepen de atleten uit Nerja veel medailles op de individuele nummers.

Antequera atliek

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s