Regenkans rond Nerja op woensdag

NERJA – Na de eerder gedane gunstige weersvoorspellingen voor deze week, heeft het meteorologisch instituut Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) de verwachtingen negatief bijgesteld. Voor woensdag 6 maart worden nu regenbuien voorspeld, die waarschijnlijk in de ochtenduren beginnen en naar mate de dag vordert toenemen. In de avonduren wordt verwacht dat het weer droog is, een weerbeeld dat de dagen daarna alleen maar verbetert met meer zon.

Koud wordt zeker niet voor de tijd van het jaar met een gemiddelde dagtemperatuur van zo’n 18 graden Celsius op woensdag en de dagen daarna, wel is er op woensdag én donderdag sprake van een vrij stevige wind.

Weer20190305

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s