Achtste finales Champions League in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Voetbalfans kunnen deze week terecht bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas), voor het live bijwonen van de achtste finales voor de Champions League.

De wedstrijden worden live uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Dinsdagavond 5 maart vecht Ajax voor de laatste kans om zich te plaatsen voor de kwartfinales. De Amsterdammers staan daarbij voor een niet geringe klus: in Madrid moet dan (aftrap 21.00 uur) een 1-2 achterstand worden weggewerkt tegen titelhouder Real.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s