Film The Whole Gritty City bij Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 6 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Whole Gritty City’ van de regisseurs Richard Barber en Andre Lambertson  vertoond. De Amerikaanse productie uit 2013 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering.

De documentaire geeft de kijker een beeld van de schoolbands uit het Amerikaanse New Orleans en volgt de leden van drie van deze bands tijdens hun reis vol ontwikkelingen, ontdekkingen, succes en drama. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Whole Gritty City

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s