Málaga CF redt punt in slotseconden

CORDOBA – Voetbalclub Málaga CF heeft zaterdagavond op miraculeuze wijze één punt overgehouden aan de Andalusische derby in én tegen Córdoba. In de laatste seconden van de blessuretijd schoot de Fransman Alfred N’Diaya zijn club alsnog naast Córdoba (1-1).

Daarvoor leek Córdoba, na de openingstreffer van Miguel Ángel de Las Cuevas in de zestigste minuut, op een verrassende zege op de titelkandidaat in de Segunda División af te stevenen. Málaga was weliswaar de sterkste ploeg en had dan ook een duidelijk veldoverwicht, maar oogde rommelig en besluiteloos in de afwerking. Córdoba kreeg zelfs diverse kansen in de slotfase om de score op te voeren.

De staartclub wist zich echter geen raad met de riante mogelijkheden uit het countervoetbal en verprutste de ene na de andere kans. N’Diaye schoot aan de andere kant Málaga op het allerlaatste moment alsnog naast Córdoba, waardoor de blauw-witte formatie mag blijven hopen op een spoedige terugkeer (na de degradatie van vorig seizoen) naar het hoogste Spaanse voetbalplatform.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s